Fan Friday AMC/EKZ

U bent van harte welkom!

Het is weer zo ver! Tijd voor de Fan Friday. IFC en Fan Factory meten, verbeteren en borgen gezamenlijk de Gastvrijheid en de Fan Factor van medewerkers in de zorgsector. Daarom nodigen wij onze relaties uit voor onze Fan Friday-bijeenkomst bij verschillende opdrachtgevers in de zorgsector. Tijdens deze Fan Friday gaan deskundigen uit de praktijk kennis en ervaringen met elkaar delen. De aanwezigen krijgen de gelegenheid om samen met collega’s te brainstormen over verschillende actuele onderwerpen en een kijkje te nemen bij elkaar in de keuken.

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende Fan-Friday bijeenkomst op vrijdag 25 November 2016 van 09:00 uur tot 13:30 in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Het programma
Na een Gastvrij ontvangst gaan we in gesprek met de deskundigen van het AMC/EKZ. Nadat we deze inspirerende gesprekken hebben afgerond, delen we enkele leuke en opvallende Gastvrijheidsbarometer resultaten vanuit het AMC. De presentatie sluiten we af met een rondleiding en een lunch. Als afsluiter van de Fan Friday gaat u ook kennis maken met de barometer die net is gerealiseerd door IFC samen met DE ; de Koffie Barometer

Gemaakt met SurveyTalent
Probeer nu onze Gratis Online Enquête Tool!